Klinikken

Parterapi i Frederikssund

Rammerne for jeres parterapi sættes i den hyggelige og smukke klinik i Frederikssund. En flot gammel murstensvilla, der nu fungerer som behandlerfællesskab.. 

I kommer nemt til klinikken med offentlig transport, med Frederikssund station i gåafstand.

Kommer I med bil, finder I gratis parkering, forbeholdt kunder, lige ved siden af klinikken.

parterapeut i Frederikssund

Faciliteterne i Frederikssund

Klinikken er en del af Flexhuset, der er et behandlerfællesskab bestående af kompetente og professionelle behandlere og terapeuter i Frederikssund.

I venteværelset finder I kaffe, the, eller varm chokolade.

Klinikkens faciliteter leverer fuldt privatliv på alle fronter og danner trygge rammer om jeres tid.

parterapi frederikssund

Måske i gerne vil vide..

Når parterapi er veludført virker det altid!

Parterapi handler om at genskabe samhørighed, tillid, sammenhold og dybere forståelse af hinanden og jer selv. Om at blive nysgerrige sammen og om at skabe ny bevidsthed om de mønstre der udspiller sig imellem jer. Om hvor det går skævt. Hvorfor det går skævt, og om at lære værktøjer til, at bevare nærheden, respekten og tilliden til hinanden, når forskellighederne opstår.

Allerede efter den første session. Vil I mærke fornyet nærhed og samhørighed.

Parterapi ‘virker’ altså allerede fra første session.

Parterapi i Frederikssund

Allerede efter den første session vil i mærke fornyet nærhed og samhørighed.

Herfra begynder en rejse der handler om genromantisering, skabe tryghed og forståelse og et nyt grundlag for jer at stå på som par.

En del af parterapien handler om, at give jer konkret forståelse og værktøjer med hjem.

De nye spor i danner sammen, bliver på denne måde til en ild I nærer og passer på, imellem jer, og bliver uafhængigt at terapi-rummet.

Hvor langt forløbet hos mig, såvel som frekvensen, skal være, er noget vi justerer sammen undervejs.

Som udgangspunkt er 5 sessioner et godt sted at starte, og i mange tilfælde nok til at finde ind på en ønsket fælles kurs igen.

Det dyrebareste I har

Hvis I allerede har prøvet parterapi, og måske ikke kom fra forløbet med den bedste oplevelse i bagagen, er det klart, at I tænker jer om en ekstra gang, før I kaster jer ud i et nyt forløb.

Når man opsøger en parterapeut, kommer man med det dyrebareste man har!

Parterapi skal bringe mere nærhed, forbindelse og forståelse mellem jer. Har dette ikke været jeres oplevelse med tidligere forløb, er det både klart og sundt, hvis I er skeptiske og påpasselige.

Jeg kan kun opfordre jer til, at give parterapien en chance mere, da parterapi virkelig kan udrette mirakler, hvor vejen ellers før syntes umulig.

Står I ved en korsvej?

Hvis I overvejer at gå fra hinanden, eller har snakket om det, så er det en rigtig god idé at opsøge en parterapeut.

Parterapien vil vise jer, om der er en bro for jer at mødes på.

Nogen gange kan vejen fremad synes langt mere umuligt, end det egentlig er.

Særligt hvis I har oplevet slid på jeres relation gennem en længere periode, er det en god idé at opsøge hjælp hos en parterapeut.

Måske I har oplevet et ekstra pres pga. sygdom, stress, forældreskab, dødsfald, identitetstab, kriser, eller andet der har belastet jeres forhold over en længere periode.

Langt de fleste der er starter parterapi med dette spørgsmål mellem sig, lykkedes det, gennem terapien, at finde nye veje sammen, med håb, glæde og fornyet mening.

Nogen gange er det bedste for alle parter, dog at skilles. Bliver dette udfaldet, vil et terapiforløb sørge for, at i kan skilles med fred, afklarethed og visheden om, at have gjort alt hvad I kunne.

Åbningstider & Tidsbestilling

Åbningstid i klinikken er hverdage kl. 9:00 – 18:00. Når I bestiller en tid, så notér gerne om der er ugedage eller tidspunkter der passer bedre end andre.

Når I kontakter mig, vender jeg tilbage hurtigst muligt. Har I brug for en akuttid, skriv det gerne til mig i tidsbestillingen.

Alle spørgsmål kan henvendes på mail eller telefon.

Adresse på klinikken i Frederikssund

Parterapi, Klinikken

Scroll to Top