Saraphina Johansson

Parterapeut, Psykoterapeut & Sexolog

  • Parterapeut
  • Imago Relations Terapeut
  • Psykoterapeut
  • Sexolog
parterapeut i frederikssund

Parterapeut Saraphina Johansson (f. 1979)

15 års erfaring som terapeut. Certificeret Imago Relations Terapeut, Parterapeut -og psykoterapeut.

Bestyrelsesmedlem af Imago foreningen, Danmark.

Lidt om kærligheden

parterapeut-frederikssund
Hvordan genfinder man nærheden, når man først er kommet langt væk fra hinanden?

Vores vigtigste relation

Parforholdet er noget af det dyrebareste vi har. Ofte er det først noget vi opdager, når det ikke fungerer.

Når parforholdet ikke fungerer smitter det af på alle områder: Vores trivsel, jobbet, glæden, sundheden, livs-tilfredsheden, søvn, stress-niveau, måden vi er forældre, venner og familie på.

Selv når vi, i det ydre, beskæftiger os med noget andet, ligger en relation med konflikter og afstand, konstant i baggrunden og ‘støjer’.

Vi kan vænne os til mistrivsel

Er der noget vi mennesker er gode til, så er det at tilpasse os. Vi kan tilpasse os alle mulige tænkelige slags forhold.

Vores hjerner er smarte og vores nervesystem ligeså.

Vi kan med andre ord godt lære at fungere i livet, selv med et parforhold der ikke altid er nemt. Trivsel og glæde er faktisk noget, vi gradvist kan lære at leve foruden..

– i en periode!

Kursen, selvom den måske er uønsket, forbliver ofte den samme, fordi de færreste er klar over, hvordan man ændrer kursen. Hvordan man finder hinanden igen, når først afstanden er blevet stor og konflikterne synes at gentager sig i det uendelige.

parterapeut Frederikssund

Er der brug for en parterapeut?

Afstand, konflikter, utryghed og fraværet af passion, leg og nærhed kommer snigende. Og det er så ærgerligt, for det behøver ikke være sådan!

Det er sjældent noget, der sker fra den ene dag til den anden. Som regel kommer afstanden, smerten, sorgen og fremmedheden listende ad åre.

Så gradvist, at de fleste ikke opdager det, før afstanden er så stor, at mange overvejer, og bliver i tvivl, om en vej fremad sammen, overhovedet er muligt, eller om det er tid til, at veje skal skilles.

For langt de fleste, er det muligt at finde hinanden, glæden, trivslen, kærligheden og lysten til hinanden igen – også når det synes nærmest umuligt. Og ofte også hurtigere end man tror kan lade sig gøre.

parterapi fredrikssund
Scroll to Top