Imago Parterapi

Cookie- og persondatapolitik hos Parterapi-Imago.dk

Introduktion
Her kan du læse om den persondatapolitik der er gældende når du besøger parterapi-imago.dk. Når du besøger hjemmesiden, indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre indholdet og til at øge værdien af de eventuelle annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at parterapi-imago.dk indsamler oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af parterapi-imago.dk . Nedenfor finder du en uddybning af, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
parterapi-imago.dk anvender “cookies”. Cookies er en tekstfil, der gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil eventuelle annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere, at parterapi-imago.dk ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

persondatapolitik parterapi-imago

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter dette website indsamler og behandles en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Der er indsamles og behandles typisk følgende typer af oplysninger på dette website: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed
Dine personoplysninger behandles altid sikkert og fortroligt i overensstemmelse af parterapi-imago.dk med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven. Dette er en del af denne hjemmesides persondatapolitik.
Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.
Der er truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de eventuelle annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig. Dine køb og betalinger registreres, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt – som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvendes oplysningerne til at optimere  service og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og de slettes, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af parterapi-imago.dk, har betydning for hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om “Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Herudover benyttes en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på dette websites vegne og de må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Der anvendes kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har, i følge parterapi-imago.dk’s persondatapolitik, ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der er behandlet om dig i et almindeligt format (dataportabilitet). Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: kontakt@parterapi-imago.dk. Hvis du vil klage over behandlingen af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Dette var en masse oplysninger om den persondatapolitik der gælder her på hjemmesiden. Ønsker du ikke længere, at parterapi-imago.dk skal behandle dine personoplysninger, eller at parterapi-imago.dk skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

Saraphina Johansson
Roskildevej 18A
3600 Frederikssund
Telefon:+45 60159542
Email: kontakt@parterapi-imago.dk