Priser & Tidsbestilling

Bestilling af tid

For at bestille en tid til jer, udfyld da formularen her på siden og tryk på ‘send’.

Lige så snart jeg har modtaget jeres besked, vender jeg tilbage med mulige tider. Er der tidspunkter og ugedage der er bedre for jer end andre, notér det da gerne i besked-feltet, så vil jeg gøre mit bedste, for at finde en tid der passer.

I er også velkomne til at kontakte mig over telefon, for tidsbestilling eller eventuelle spørgsmål.

Der skal påberegnes lidt ventetid på den første session, men har I brug for en akut tid, så gør jeg mit bedste for at finde en tid til jer hurtigst muligt.

Aftentider er mulige, hvis I har jobs, eller omstændigheder, hvor andet ikke kan lade sig gøre.

parterapeut Frederikssund
Klinikken

Roskildevej 18A, 3600 Frederikssund

Telefon

(+45) 60 15 95 42

Email

kontakt@parterapi-imago.dk

Priser

 • Parterapi (halvanden time) – 1.400,- kr.
 • Individuel terapi (halvanden time) –  950,- kr.
 • Parterapi, klippekort, 5 gange (á halvanden time) – 6.000 kr.  (1.200 kr. pr. session)

Klippekortet

Det er en god idé at benytte klippekort-ordningen. Dels sparer I nogle penge, men erfaringsmæssigt er det også en fordel, at have en ro og en ramme omkring et parterapiforløb.

Ønsker I efter første session at benytte jer af klippekort-ordningen, er det muligt at denne kan indgå som første klip. I behøver således ikke at beslutte jer på forhånd, men kan tage jeres første session, inden i beslutter jer for et forløb.

Tidsbestilling

Skriv gerne lidt om jer selv

Udtalelser fra klienter

5/5
"Vi troede ikke det var muligt - vi var kommet så langt væk fra hinanden, og havde snakket om skilsmisse. Efter et forløb hos Saraphina har vi ikke bare genfundet hinanden men også lært hinanden at kende på ny."
Claus og Jennifer
"Parterapi hos Saraphina er en oplevelse af at blive mødt, set og forstået. Hendes evne til at give os begge denne oplevelse er noget, vi har snakket om. Vi føler os begge lige mødt og forstået.
Saraphinas evne til at se og gennemskue de bagvedliggende mønstre i vores parforhold, har været en kæmpe hjælp. Det har gjort, at vi ikke bare har lært hinanden bedre at kende, men også os selv bedre at kende."
Julian og Marie
"Vi anbefaler Saraphina, til alle vi kan komme til. Uanset størrelsen af de konflikter vi kom med, er vi altid gået fra parterapi beriget og tættere på hinanden. Vi havde ikke været, hvor vi er i dag, uden den hjælp, forståelse og værktøjer vi har fået i parterapi hos Saraphina. En gave for livet!"
Kristin og Michael
parterapi frederikssund imago

Den første samtale

Den første parterapi-session varer 2 timer, så vi har god tid til at komme godt omkring det hele.

Alle efterfølgende sessioner varer halvanden time.

Ønsker I efter første session, at benytte jer af klippekort-ordningen er det muligt, at denne kan indgå som første ‘klip’.

Individuel terapi varer halvanden time, og kan kombineres med et parterapi-forløb efter ønske.

Måske i gerne vil vide..

Når terapi er veludført virker det altid!

Parterapi handler om at genskabe samhørighed, tillid, sammenhold og dybere forståelse af hinanden og jer selv.
 
Om at blive nysgerrige sammen, og om at skabe ny bevidsthed om de mønstre der udspiller sig imellem jer.
 
Lige så snart døren åbnes ind til dét rum, skaber det samklang, håb og fornyet nærhed.
 
Vejen derhen er ofte overraskende kort, fordi det er dét rum, vi alle længes efter at mødes i med vores hjertes udkårne – men af alle mulige gode årsager, ikke selv formår at åbne.
 
Allerede efter den første session vil I mærke fornyet nærhed og samhørighed med hinanden, fordi parterapi åbner netop dette rum imellem jer.
 
Parterapi ‘virker’ altså allerede fra første session og lægger de første sten til et nyt fundament at stå på sammen.

Forbundethed gennem terapi

Allerede efter jeres første session vil I mærke fornyet nærhed og samhørighed.

Herfra begynder en rejse der handler om genromantisering, skabe tryghed og forståelse og et nyt grundlag for jer at stå på som par.

En del af parterapien handler om, at give jer konkret forståelse og værktøjer med hjem.

De nye spor I danner sammen, bliver på denne måde til en ild imellem jer, som I nærer og passer på, imellem jer, og bliver uafhængigt af terapi-rummet.

Hvor langt forløbet hos mig, såvel som frekvensen, skal være, er noget vi justerer sammen undervejs.

Som udgangspunkt er 3 sessioner med 14 dages mellemrum et godt sted at starte, og for nogen er dette nok til at finde ind på en ønsket fælles kurs.

Det dyrebareste i har

Hvis i allerede har prøvet parterapi, og måske ikke kom fra forløbet med den bedste oplevelse i bagagen, er det klart, at i tænker jer om en ekstra gang, før i kaster jer ud i et nyt forløb. Når man opsøger en parterapeut, kommer man med det dyrebareste man har!

Parterapi skal bringe mere nærhed, forbindelse og forståelse mellem jer. Har dette ikke været jeres oplevelse med tidligere forløb, er det både klart og sundt, hvis i er skeptiske og påpasselige.

Jeg kan kun opfordre jer til, at give parterapien en chance mere, da parterapi virkelig kan udrette mirakler, hvor vejen ellers før syntes umulig.

Står i ved en korsvej?

Hvis I overvejer at gå fra hinanden, eller har snakket om det, så er det en rigtig god idé at opsøge en parterapeut.
 
Parterapien vil vise jer, om der er en bro for jer at mødes på.
 
Nogen gange kan vejen fremad synes langt mere umuligt, end den egentlig er.
 
Særligt hvis I har oplevet slid på jeres relation gennem en længere periode, er det en god idé at opsøge hjælp hos en parterapeut.
 
Måske I har oplevet et ekstra pres pga. sygdom, stress, dødsfald, forældreskab, identitetstab, kriser, eller andet der har belastet jeres forhold over en længere periode.
 
Langt de fleste der starter i parterapi med spørgsmålet om, hvorvidt der er tid til at gå hver til sit imellem sig, lykkedes det, gennem terapien, at finde nye veje sammen, med håb, glæde og fornyet mening.
 
Nogen gange er det bedste for alle parter, dog at skilles. Bliver dette udfaldet, vil et terapiforløb sørge for, at I kan skilles med fred, afklarethed og visheden om, at have gjort alt hvad I kunne.
 

Imago Parterapi

Imago Terapi skaber rammerne for, at I på en tryg måde, kan dele de svære ting der fylder.

Imago terapi samler det bedste fra alle terapi-grene og er kendt og elsket verden over for den unikke, respektfulde måde, at få kærlighed mellem mennesker til at gro.

Gennem parterapi vil I opdage, og få værktøjer til at forvandle, de mønstre, som igen og igen skaber afstand, smerte og misforståelse imellem jer.

Terapi danner en bro af forståelse mellem jer, på en måde, hvor I aldrig vil opleve, at sidde til parterapi og skændes, eller kommer til at gå ulykkelige derfra.

I Imago terapi vil I aldrig opleve at terapeuten sympatiserer mere med den ene part frem for den anden eller forsøger at ‘opdrage’ på nogen.

Se kort video om Imago Terapi her

De gode nyheder om parterapi

Da kærlighedslivet spiller så central en rolle for menneskers og familiers trivsel, er det heldigvis også et område, der bliver forsket rigtig meget i. Den amerikanske forsker John Gotmann er en af de helt store pionerer inden for forskning i parforhold.

Forskningen i parforhold har hjulpet med at identificere de mest centrale og effektfulde fokuspunkter for parterapi.

Sættes der ind på disse essentielle punkter, viser al forskning, at parterapi markant øger glæde, tilfredshed, intimitet, lykkefølelse, forbedret helbred og oplevelsen af samhørighed. Såvel som skaber et solidt fundament for livet videre fremad.

Det er en god idé at opsøge en parterapeut hvis I:

 • Ønsker mere nærhed
 • Savner at føle jer set af hinanden
 • Oplever at i går skævt af hinanden
 • Føler jer alene sammen
 • Ønsker mere intimitet
 • Føler at parforholdet er mere et arbejdsfællesskab end en levende kærlighedsrelation
 • Savner passion og livfuldhed
 • Har gentagne skænderier
 • Havner i velkendte riller og konfliktmønstre
 • Ønsker redskaber til bedre kommunikation og måder at finde hinanden på.

Parterapeuten

Saraphina Johansson. Parterapeut, Sexolog og Imago Relationsterapeut med mere end 15 års erfaring inden for terapi, undervisning og selvudvikling.

Tilbyder parterapi i hjertet af Frederikssund.

parterapi i Frederikssund

Rammerne for terapi

Rammerne for jeres parterapi sættes, med æstetik og overskud, i den hyggelige og smukke klinik i Frederikssund. En flot gammel murstensvilla, der nu fungerer som behandlerfællesskab.

I kommer nemt til klinikken med offentlig transport, med Frederikssund station i gåafstand.

Kommer I med bil, finder I gratis parkering, forbeholdt kunder, lige foran klinikken.

terapi og parterapi i Frederikssund

Faciliteterne

Klinikken er en del af et behandlerfællesskab bestående af kompetente og professionelle behandlere og terapeuter i Frederikssund.

I venteværelset finder I kaffe, the, eller varm chokolade. Det kan anbefales at I kommer lidt tid før jeres aftale, og giver jer selv mulighed for at sidde og omstille jer, til jeres parterapi-session..

Klinikkens faciliteter leverer fuldt privatliv på alle fronter og danner trygge rammer om jeres tid.

terapi-lokalets indgang
terapi-lokalets fællesområde
terapi frederikssund